werkgevers
werving & selectie (w&s)
#
referenties (w&s)
personeelsadvies (pa)
referenties (pa)
Outplacement
HRM Company biedt haar diensten aan in de zorgsector als bureau voor werving & selectie en personeelsadvies. Wij zetten op de zorgmarkt de toon als het gaat om sturing van de wisselwerking tussen mens en organisatie. Wij laten ons daarbij inspireren door onze klanten, onze vakkennis, onze ervaring en actuele maatschappelijke ontwikkelingen.


In de zorgsector is innovatie aan de orde van de dag. Om alle veranderingen in goede banen te leiden is personeel nodig dat in staat is van buiten naar binnen te kijken. Mensen die de veranderingen verstaan, het vermogen hebben een vertaalslag te maken en die ambitieus genoeg zijn om te willen presteren. Het gaat er immers om innovatie als een positieve uitdaging te zien. Vanuit deze visie verzorgt HRM Company personeelsadvies en realiseert de werving en selectie van staf, management en 'handen a/h bed' personeel. Het gaat om de juiste man of vrouw op de juiste plek. Het zijn immers de mensen die het verschil maken. Zij slaan de brug van buiten naar binnen.
Zij bepalen in hoeverre uw organisatie, als open systeem, zich op succesvolle wijze weet aan te passen aan de omstandigheden van buitenaf. 
 
 Disclaimer