werkgevers
werving & selectie (w&s)
#
referenties (w&s)
personeelsadvies (pa)
referenties (pa)
Outplacement

 1. Wat heeft HRM Company mij als manager, staffunctionaris of verzorgende te bieden?
  Onze specialisatie is Human Resource Management in de zorgsector. U kunt bij ons:
  • inschrijven als stafmedewerker, als manager of als verzorgende (tijdelijk, vast, interim)
  • de vacaturebank bekijken om te zien of er een functie is die bij u past

 2. Kan ik me bij HMR Company inschrijven als ik ervaring mis in de zorgsector?
  Ja! Juist de laatste jaren is er binnen de zorgsector behoefte aan goed opgeleide kandidaten van ‘buiten’. Uiteraard wordt gekeken naar het type organisatie waarin u werkzaam bent geweest. De achtergrond en organisatiecultuur zijn belangrijk.  Maar het gaat er vooral om of u past binnen het functieprofiel en bij de organisatie. Want, of u nu van buiten komt of niet, de juiste kandidaat maakt het verschil.

 3. Hoe gaat  werving en selectie in zijn werk en moet ik daarvoor betalen?
  HRM Company wordt door een opdrachtgever gevraagd een vacature in te vullen voor een stafmedewerker, een manager of een 'handen a/h/ bed' functie. Vervolgens selecteren we een aantal kandidaten uit ons eigen bestand. We gaan met hen in gesprek en plannen zonodig assessments in. Tot slot besluiten we, in overleg met de opdrachtgever, welke kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. En wat betreft betaling. Nee, bij HRM Company betaalt u als kandidaat niets.

 4. Stel ik reageer op een vacature, hoe gaat het dan verder?
  Of het nou gaat om een vaste, tijdelijk of een interim functie,  HRM Company neemt zo snel mogelijk contact met u op. Lukt het niet overdag? Dan bellen we ’s avonds of in het weekend.

 5. Ik wil als interim aan de slag, maar hoe werkt dat in formele zin?
  Er zijn twee mogelijkheden:
  1. U treedt in dienst bij HRM Company. U krijgt dan een contract voor de duur van de interim opdracht.
  2. U gaat via HRM Company als zelfstandige aan de slag.
  Wat u dan nodig heeft? Een inschrijving bij de KvK, een verklaring arbeidsrelatie (VAR) en een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering. Wij vertellen u er graag meer over als het zover is.

 6. Kan HRM Company controleren of een werkgever voldoende betaalt?
  Salarisindicaties zijn natuurlijk te geven, maar in het licht van de CAO is het salaris slechts één onderdeel van het totale arbeidsvoorwaardenpakket. Daarom kijken we naar het totale aanbod van een werkgever. Het salaris wordt bepaald door verschillende factoren zoals diploma’s en werkervaring. Uiteraard spelen ook (functionele) vaardigheden en de gevraagde competenties een rol.


 
 
 Disclaimer